Boeken

Avonturenboek voor het AardbeienlandIn 2021 schreef en tekende ik een jeugdboek dat zich afspeelt in de geheimzinnige tunnels van het Aardbeienland. Overdag komen er allemaal grote mensen en kinderen op bezoek om naar de aardbeiensprookjes en kabouters te kijken. Maar wat gebeurt er als het park 's nachts dicht gaat?

Beste lezers en lezeressen van dit magische boekje: Een avontuur op het Aardbeienland! Een verhaal voor mensen van 5 tot 199 jaar oud.

Maak kennis met de dieren van het park, dans met de elfen, vlucht voor de aardmannetjes, en roep geheime ladders op door driemaal met een glinsterende kabouterbaard over een torendeur te aaien.

En uiteindelijk kom je er niet onderuit. De tijd dringt. De tocht naar het Verschrikkelijke Aardbeienmonster begint...

Een boek om van te smullen!


Prentenboek over OmaatjeIn 2016 schreef en tekende ik het prentenboek "OMAATJE" in opdracht voor Projectbureau Ooijen~Wanssum.

OMA (afkorting van Oude MaasArm) vertelt over de overstromingen die ze heeft meegemaakt, over het leven aan de Maas en over plannen voor de toekomst.

Op 5 oktober 2016 werden de boeken officieel overhandigd door OMA (net echt!), die met een graafmachine en het team van Ooijen~Wanssum de basisscholen aandeed.

Wegens het enthousiasme van de kinderen, ouders en leerkrachten is er een tweede druk verschenen. Deze tweede druk is gemaakt voor iedereen die interesse heeft.
Dichter op Oerol

KAPITAALFOUT - verzamelbundel met 15 dichters - Proces-verbaal

In 2018 werd ik gevraagd om een bijdrage te leveren aan deze verzamelbundel.

Kapitaalfout toont vanuit vijftien dichters een tijdgeest. Vlijmscherp, tragikomisch en niet wars van realisme. Kapitaalfout is een bloemlezing voor iedereen die de wereld een beetje beter wil begrijpen. Echter, garantie kan niet worden gegeven.HendriCk

~ Achter de Wolken schijnt de Storm ~

In 2007 bracht ik mijn eerste boek uit: Hendrick – Achter de wolken schijnt de storm. Het boek bevat 16 verhalen, 32 gedichten en illustraties.